Mesélő hold – elalvást segítő illóolaj

AMesélő hold illóolajkeverék természetes összetevői révén gyöngéden nyugtat és segíti az elalvást. Gyermekek számára is ajánlott.

ELFOGYOTT!!!

Leírás

A Mesélő hold elnevezésű illóolaj keveréket mi is használjuk rendszeresen és nagyon szeretjük. Ez a csodálatos olajkeverék segít a gyerekek számára feloldani a nap folyamán keletkezett feszültségeket – megnyugtatva és hozzásegítve így őket a nyugodt alváshoz.

A Mesélő hold illóolaj keveréket párologtatóba ajánlom, lefekvés előtt körülbelül 20 perccel érdemes elkezdeni párologtató vagy diffúzor segítségével a légtérbe juttatni. Én egy 12 m2-es szobába 3-4 cseppet szoktam diffúzorba tenni, ez a mennyiség emelhető vagy csökkenthető a szoba méretéhez viszonyítva.

Olyan értékes összetevőket tartalmaz, mint a mandarin-, narancs esszencia,  kamilla-, levendula-, és szantál illóolaj, melyek segítik a gyerekeket a nyugodt elalvásban, így másnap reggel kipihenten ébredhetnek.

Saját tapasztalatom alapján azt mondom, hogy érdemes az illathoz pozitív megerősítéseket is társítani, melyekkel segítünk a gyerekek önbizalmát erősíteni. Arra gondolok, hogy ha este, mikor elkezditek a párolgatást és megérzi a gyermek az illatot, akkor elmondod neki, hogy ez az illat segít majd neki abban, hogy legyőzze a félelmeit, nyugodtan aludjon és másnap megerősödve és vidáman ébredjen.

Tartósítószert nem tartalmaz

Újszülött kortól használható.

Figyelmeztetés: Bármely összetevőjén iránti érzékenység esetén használata nem ajánlott.

Tárolás: Gyermekek elől elzárva, száraz helyen, szobahőmérsékleten, legfeljebb 25 C-on tárolandó.

A Mesélő hold illóolaj keverék 10 ml illóolaj keveréket tartalmaz.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mesélő hold – elalvást segítő illóolaj” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük